Mobileria Besi

info[at]mobileriabesi.com

HISTORIKU

Mobileria Besi është themeluar në vitin 1970, gjatë gjithë këtyre viteve jemi përkujdesur të sjellim modelet e mobiljeve më eksluzive me stil dhe elegancë.

PRODUKTET TONA

Mobileria Besi prezenton koleksionin me te ri te mobilieve. Duke perfshire: Dyert levizese te dollapeve te rrobave,mobilje te dhomave te dites, te dhomave te fjetjeve, dhomave te femijeve,tavolina per TV,Tavolina per Koktej, karrige, tavolina per kompjuter ,etj

TRANSPORT FALAS

Mobileria Besi ju ofron tansport falas ne gjith territorin e Kosoves.

MONTIM FALAS

Ne ju mundësojm montimin e produkteve tona pasi qe ti transportojm tek shtepit e juaja

KËSHILLA

Ju japim keshilla falas per enteriorin tuaj dhe ju ndihmojme per dizajnimin e dhomes tuaj te enderrave