Paradhoma 03

Mobileria Besi prezenton koleksionin me te ri te mobilieve. Duke perfshire: Dyert levizese te dollapeve te rrobave,mobilje te dhomave te dites, te dhomave te fjetjeve, dhomave te femijeve,tavolina per TV,Tavolina per Koktej, karrige, tavolina per kompjuter ,etj.

Sherbimet qe ne i ofrojme jane te ndryshme, dhe ato kryesisht varen prej preverencave dhe deshirave te klientit. por njera nga ato qe veqojme jane, sherbimi transportit falas dhe montimin e mobiljeve ne tere territorin e Kosoves.

Gjersia

1m, 2m, 3m, 4m

Madhsia

1m, 2m, 3m, 4m

Ngjyra

Bardhë, Hiri, Kaltër, Kuqe, Zezë

Category: